Laatste vehaal van Tonia en Henk van deze trip.
Daar zijn jullie weer! Met een boekwerk aan verhalen om nog heeeel lang op te teren, todat het weer tijd is voor de volgende...;) Wat hebben jullie een ongelovelijk mooie reis gemaakt, met ontelbare ervaringen en ontmoetingen. Dit hebben jullie maar mooi meegemaakt! Geniet weer van iedereen hier thuis en de mooie dromen en herinneringen!
Esmé
Hallo Henk & Tonia,
Fijn te horen dat jullie weer heel huids thuis zijn. En nu nagenieten. De Kleinkinderen weer hèèrlijk knuffelen en Tonia met dochter koffie drinken in de stad.
Ook weer geweldig, toch!
Die reis zit in jullie rugtas neemt niemand jullie meer af.
Het is hier geen 30 graden maar het goede weer zit eraan te komen. Bedankt voor jullie verslagen ik heb ze allemaal gevolgt, zal het missen!!!!!
Groetjes Herman & Margreet.
Hallo Tonia en Henk, weer goed thuis gekomen van alle belevenissen de laatste verhalen en foto s bekeken prachtig.Ik ben ook net terug van vacantie in de sneeuw en zon wij hebben het ook heerlijk gehad. Tonia tot 22 Maart, groetjes en liefs van Ted
Luitjes, welkom thuis. Blij dat jullie het zo naar je zin hebt gehad. Nu weet je in ieder geval hoe de acherkant van de wereld eruit ziet (en wij ook een beetje dankzij alle verhalen en foto's).
Geniet ervan en ehh.. de lente komt eraan.
We hebben al gezoend en alles even snel verteld. Wij zijn benieuwd naar de bundeling van alle verhalen en foto's. Tot snel lieverds,het was een reis ...beter gezegd een ervaring om nooit te vergeten!!XXXX
Hoi Tonia en Henk,
Fijn dat jullie terugreis goed verlopen is en dat jullie weer gezond en wel geland zijn in ons kleine landje. De overgang zal best groot zijn, maar jullie hebben zoveel mooie foto's en verhalen om nog een hele poos op te teren. Ik heb in ieder geval van elk verslag en elke foto genoten en vond het leuk om op deze manier jullie reis te volgen.
Ik zie jullie ongetwijfeld binnenkort wel een keertje. Tot dan , groetjes Marianne
ik lees dat jullie weer veilig thuis zijn.
welkom in het kleine landje.
hoor alle verhalen wel .
gr. aad
Hoi Tonia en Henk.
Poe poe, eindelijk (helaas?) weer thuis. Was leuk om jullie hier even te hebben en jullie reis te volgen. Waanzinnige trip. Hoop ooit ook zoiets te maken. Op naar weer een zomer voor jullie. Hier beginnen de nachten al knap af te koelen en vooral de dagen kort.
Groeten vanuit Rangiora.
Hoi Tonia en Henk, zoals altijd eerst kijken hoe de reis verder gaat dan de laatste brief gelezen, wat jammer de spanning om jullie elke dag te kunnen volgen is er af, ik vond geweldig om het mee te mogen maken bedankt, als alle aanloop bij jullie voorbij is kom ik graag weer het bekende bakkie doen.vr. gr. tonbag.